Кателиеви МК | Кателиеви МК - Производство на сглобяеми дървени къщи, градински мебели и други продукти

Кателиеви МК ООД
 „ Кателиеви – МК” е дружество с ограничена отговорност,  основано през 2003 година.  Фирмата е специализирана в производството на изделия от масивна дървесина, като се започне от първичната обработка на трупи до изработването на напълно завършено изделие т.е. осигурен е пълен производствен цикъл. Разполага с производствено хале, монтажно отделение, лаково отделение, машинно отделение, гатерно, сушилни. Производствената база е оборудвана с всички машини, необходими за цялостна обработка на дървесината.

В първите години от създаването си фирмата работи предимно за външния пазар. Сред чуждестранните клиенти са фирма ФИАМ – Италия, Карл Льов – Германия, Керкхов – Германия, Щерн – Германия , Антонио Зомер – Германия, Хайфи Електроник Лукашек– Швейцария, Дандибо Амбиенте – Германия, МКС Мебел дизайн – Германия.

През последните 15 години „ Кателиеви- МК” ООД се специализира в производството на сглобяеми къщи и покривни конструкции, с което се утвърди и на българския пазар. Основен мотив в работата на фирмата е качеството на продукцията, непрекъснато обновяване и разнообразяване на производството, което налага модернизиране на производствения цикъл.

През всичките години на работа пред дружеството винаги е стоял клиентът, да се вникне в неговите индивидуални предпочитания, да се изпълни качествено изделието и се спази договореният срок.

Натрупаният опит и изграденото доверие от бизнеспартньорите на фирмата са доказателство за доброто име и традиция в качеството.   


Меню

Начало
За нас
Актуално
Полезно
Контакти
Сглобяеми къщи

Обща информация
Типови проекти
Галерия сглобяеми дървени къщи
Галерия градински къщи, бунгала
Галерия дървени конструкции
Контакти

тел. Варна: 0888 525 880

Email: katelievi@katelievi.com2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни